2024. február 26., hétfő

Mindenért hálát adjatok!

 

               2024.február 26.

 

„Mindenkor örüljetek, szüntelenül imádkozzatok, mindenért hálát adjatok, mert ez Isten akarata Jézus Krisztus által a ti javatokra”                                                                                                                             (1THESSZALONIKAIAK 5:16-18)

 

Mindenért hálát kell, hogy adjunk? Igen mindenért! Tudom sokan vannak azzal tudattal, hogy adjak olyankor hálát Istennek mikor minden olyan nehéz? De igen akkor is szüntelenül imádkozz és adj hálát Istennek, hogy Ő nehéz helyzetben is veled van és megsegít.

Sokan azt gondolják miért adjak hálát mikor fáj a fejem például. Tudod azért tudsz hálát adni! Én megtapasztaltam mikor Istenhez fordultam és hálát adtam az Istennek, hogy Ő el tudja venni a fejfájásom. Csodálatos volt megtapasztalni az Úr jelenlétét és gyógyítását,

El kell, hogy mondjam szerintem szüntelenül imádkozni nem azt érti az alatt Pál az 1Thesszalonikákban, hogy reggeltől estig csak vele beszélgessünk, ha nem inkább arra utalhat az apostol, hogy ne feledkezzünk meg Istenről akkor sem mikor jól mennek dolgaink, és mindenkor rendeljük alá magunkat akaratának.

Szeretnélek bátorítani, hogy légy hálás mikor jól mennek a dolgaid, de akkor is mikor nem annyira megy jól! Szenvedés áldjad még ha könnyek közt is akkor is! Meg fogod látni és tapasztalni, hogy a rosszat jóra fogja fordítani. A Biblia azt, mondja József testvérei rosszat terveztek József életére. 1Mózes 50:20 Ti rosszat terveztetek ellenem, de Isten terve jóra fordította”                       Írta: Deme Mónika (Moncsi)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése